Kārdinošā medus kūka ar maskarpone sieru un dzērvenēm
Foto: Privātais arhīvs
3.6000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Biskvītam
2 gab.
2 gab. olas
olas
3 ĒK
3 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
120 ml
120 ml šķidrs medus
šķidrs medus
220 g
220 g milti
milti
1 TK
1 TK dzeramā soda
dzeramā soda
Krēmam
500 g
500 g maskarpone siers
maskarpone siers
5 ĒK
5 ĒK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK skābais krējums
skābais krējums
Dekorēšanai
sauja
sauja dzērvenes
dzērvenes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni bērniem
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • "Kūka ir klasiskās medus kūkas otrās pakāpes māsīca," tā par šo gardumu saka Malda Rozentāle, kurai klasiskās medus kūkas recepte šķiet par daudz sarežģīta. Kūka pagatavojama ļoti ātri un tikpat ātri tā pazūd no šķīvja. Maskarpone siers piešķir tai bagātīgumu. Kārumnieki novērtēs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas sakul ar cukuru un pievieno medu.

    Masai pievieno sodu un miltus.

    Liec plānā kārtā uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs.

    Katru kārtu cep aptuveni 3 minūtes 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.

    Tikmēr gatavo krēmu, sajaucot visas sastāvdaļas.

    Kad biskvīta kārtas atdzisušas, tās liec vienu otrai virsū, pa vidu smērējot krēmu.

    Kūku veido vairākās kārtās.

    Dekorē ar dzērvenēm vai rudens ogām.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Medus kūkas variācijas Skābais krējums Brūnais cukurs Cukurs Dzeramā soda Dzērvenes Mascarpone Medus Milti Olas Bērnu ballītes ēdieni Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Cepeškrāsns Ēdieni bērniem Pasniegt atdzesētu Pusdienas Vakariņas Tortes un kūkas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form