Kārdinošā 'Rafaello' torte kaloriju skaitītājiem
Foto: Paula Freimane
4.7143 7
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
BISKVĪTIEM
8
8 olas
olas
40 g
40 g stēvija
stēvija
1 tase
1 tase rīsu milti
rīsu milti
2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
1 tase
1 tase kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
 
apelsīnu sula biskvītu mitrināšanai
apelsīnu sula biskvītu mitrināšanai
KRĒMAM
1
1 bundžiņa kokosriekstu piena
bundžiņa kokosriekstu piena
400 g
400 g liesais "Philadelphia" bezpiedevu krēmsiers
liesais "Philadelphia" bezpiedevu krēmsiers
pēc garšas
pēc garšas stēvija, medus vai cits saldinātājs
stēvija, medus vai cits saldinātājs
KOKOSRIEKSTU BUMBIŅĀM
1 ĒK
1 ĒK liesais "Philadelphia" bezpiedevu krēmsiers
liesais "Philadelphia" bezpiedevu krēmsiers
pēc garšas
pēc garšas stēvija, medus vai cits saldinātājs
stēvija, medus vai cits saldinātājs
1 tase
1 tase kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Slavenību receptes
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Valentīna dienas gaidās kārdinošu "Rafaello" tortes recepti kaloriju skaitītājiem iesaka pašmāju fitnesa zvaigzne Paula Freimane. Kūkas tapšanai soli pa solim vari izsekot lūk, te.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem, ietauko kūkas veidni.

    Gatavo biskvītu. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, Sakuļ 4 olas baltumus ar 10 gramiem stēvijas stingrās putās.

    Citā bļodā sakuļ olu dzeltenumus ar 10 gramiem stēvijas, līdz masa kļūst gaiša un gaisīga.

    Dzeltenumiem pievieno pusi olbaltumu putu un iecilā. Pievieno un iemaisa 1/2 tasi rīsu miltu un 1 TK cepamā pulvera. Viegli apmaisa.

    Masā iecilā 1/2 tasi kokosriekstu skaidiņu un atlikušās olbaltumu putas. Lej kūkas veidnē un cep 20 minūtes.

    Kad viena biskvīta plāksne izcepta, to nedaudz atdzesē un izņem no veidnes. Tad no atlikušajām sastāvdaļām gatavo un cep otru biskvīta plāksni.

    Gatavo tortes krēmu. Ar karoti izķeksē no bundžas balto, krēmīgo kokosriekstu piena kārtu un saputo līdz putukrējuma konsistencei.

    Pievieno un iemaisa krēmsieru un saldinātāju pēc garšas, Liek ledusskapī sastingt uz 10-15 minūtēm.

    Kārto torti. Abus biskvītus pārslaka ar apelsīnu sulu, tā, lai tie būtu labi samitrināti. Uz pirmās biskvīta ripas smērē pusi no kokosriekstu krēma, virsū liek otru biskvītu, ar atlikušo krēmu pārziežot tortes virskārtu un sānu malas.

    Torti dekorē ar kokosriekstu skaidiņām, svaigām ogām un kokosriekstu bumbiņām, ko pagatavo, samaisot 1 ĒK krēmsiera ar medu un tasi kokosriekstu skaidiņu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form