Kārdinošais ananasu pīrāgs ar sulīgu pildījumu
Foto: Privātais arhīvs
2.7143 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Gards ananasu pīrāgs ar kraukšķīgu pamatni un īpaši kārdinošu konservētu ananasu-krēmsiera pildījumu. Recepti iesaka lasītāja Sendija Zariņa.

Gatavo pamatni. Bļodā bet miltus, pievieno cepamo pulveri un samaisa. Pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, olu un samīca mīklu, līdz tā ir viendabīga.

Ieklāj mīklu ietaukotā cepamtraukā, veidojot maliņas. Sabaksta mīklas pamatni ar dakšiņu, liek iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī uz 5-7 minūtēm. Izņem un atdzesē.

Gatavo pildījumu. Krēmsieram pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru un visu sakuļ viendabīgā masā, iemaisa ananasu gabaliņus.

Liek pildījumu uz pamatnes un izlīdzina.

Samazina krāsns temperatūru līdz 170 grādiem. Cep pīrāgu 35-40 minūtes.

Pasniedz ar putukrējumu vai vaniļas saldējumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form