Sviesta cepumu un riekstu kraukšķa groziņš ar aromātisku laima un iebiezinātā piena pildījumu ir tāds, par ko var teikt – tiešām kārdinošs. Garšu spēle, ko veido laims un iebiezinātais piens, ir tik interesanta, jo spēlējas izteikts saldums ar citrusa skābenumu. Baudīsi gardu muti! Recepti savā "Facebook" kontā "Anna's Sweet Cakery" iesaka saldumu radītāja Anna Škaravecka.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
250 gsviesta cepumi130 gsviests50 gmandeles2 gab.laims1 gab.iebiezinātais piens (bundžā)4 gab.olu dzeltenumi

Sagatavošana

1

Mandeles sablendē ar cepumiem un pievieno izkausētu sviestu.

2

Pilda formiņās.

3

Cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.

4

Olu dzeltenumiem pievieno iebiezināto pienu un uzputo gaisīgu masu.

5

Pierīvē laimu miziņas un pievieno laimu sulu. Izmaisa.

6

Lej pildījumu tartaletēs.

7

Cep 20 minūtes 160 grādu temperatūrā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!