Kārdinošās mandeļu un laima tartaletes
Foto: Personiskā arhīva foto
1.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g sviesta cepumi
sviesta cepumi
130 g
130 g sviests
sviests
50 g
50 g mandeles
mandeles
2 gab.
2 gab. laims
laims
1 gab.
1 gab. iebiezinātais piens (bundžā)
iebiezinātais piens (bundžā)
4 gab.
4 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Sviesta cepumu un riekstu kraukšķa groziņš ar aromātisku laima un iebiezinātā piena pildījumu ir tāds, par ko var teikt – tiešām kārdinošs. Garšu spēle, ko veido laims un iebiezinātais piens, ir tik interesanta, jo spēlējas izteikts saldums ar citrusa skābenumu. Baudīsi gardu muti! Recepti savā "Facebook" kontā "Anna's Sweet Cakery" iesaka saldumu radītāja Anna Škaravecka.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mandeles sablendē ar cepumiem un pievieno izkausētu sviestu.

    Pilda formiņās.

    Cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.

    Olu dzeltenumiem pievieno iebiezināto pienu un uzputo gaisīgu masu.

    Pierīvē laimu miziņas un pievieno laimu sulu. Izmaisa.

    Lej pildījumu tartaletēs.

    Cep 20 minūtes 160 grādu temperatūrā.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Garšīgas kūciņas Kā pagatavot tartaleti Našķis Saldumi Cepeškrāsns Cepumi Iebiezinātais piens Laims Mandeles Olas Sviests Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Romantiskas vakariņas Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Tortes un kūkas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form