100Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gtumšā šokolāde150 gsaldais krējums200 gsviests300 mlcukurs150 mlkakao1 TKsāls1 ĒKvaniļas cukurs3 gab.olas150 mlmilti
Sagatavošana
1
Gatavo šokolādes "ganache" jeb glazūru. Sasmalcini šokolādi un ieliec traukā.
2
Uzvāri saldo krējumu, pievieno tam šokolādi, ļauj šokolādei izkust, apmaisi, lai ir viendabīga masa.
3
Ielej trauciņā, uzliec virsū plēvi un atstāj istabas temperatūrā.
4
Uzsildi krāsni līdz 175 grādu temperatūrai.
5
20 x 25 centimetrus lielā formā ieklāj cepampapīru.
6
Katliņā izkausē sviestu. Pievieno cukuru, kakao, sāli, vaniļas cukuru un apmaisi.
7
Pievieno masai pa vienai olai pēc kārtas.
8
Iesijā miltus un maisi, līdz veidojas viendabīga masa.
9
Masu klāj uz cepampapīra un cep krāsnī 20–22 minūtes.
10
Kad braunijs atdzisis, pārklāj ar šokolādes "ganache".
11
Liec ledusskapī sastingt aptuveni stundu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit