Karpa ar ķiplokotā mērcē ar dillēm, majonēzi un kečupu
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepeškrāsnī pagatavota gardā karpa ar pikantu mērcīti.

Karpai izņem iekšas un izmazgā. Zivij notīra zvīņas, ieberzē karpu ar sāli un pipariem.

Ķiplokus sasmalcina un sajauc ar sagrieztām dillēm, majonēzi un kečupu. Visu pilda karpā.

Karpu liek uz ieziestas cepamās plāts, no virspuses iegriež ādu un pārziež ar ķiploku mērci, ar kuru pildīja karpu.

Cep cepeškrāsnī gatavu - ~ 40 minūtes 200*C.

Iesūtīja: MiMi

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form