Karstais dzērveņu kokteilis, kas aizdzen saaukstēšanos
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja ļoti, ļoti negribas saaukstēties, mēs vispirms atceramies par dabiskajiem līdzekļiem dzērvenēm un medu. Turklāt sarkanās, skābenās ogas lieliski noder ar uzmundrinoša karstā kokteiļa pagatavošanai. Īpašu akcentu dzērienam var piešķirt, to papildinot ar austrumnieciski spīvo ingvera sulu.

Blenderī samaļ 100 g svaigu vai saldētu dzērveņu, 50 ml medus, 100 ml cukura sīrupa, 100 ml dzērveņu sulas, 150 ml apelsīnu sulas, 20 ml svaigi spiestas ingvera sulas. Iegūto masu izkāš caur sietu, pievieno 500 ml karsta ūdens. Visu uzkarsē un bauda kamēr vēl silts!

Recepti piedāvā Andrejostas restorāna "Aqua Luna" bārmenis Ingars Romanovičs.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form