
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK kakao
kakao4 TK
4 TK cukurs
cukurs4 ĒK
4 ĒK ūdens
ūdens4 glāzes
4 glāzes piens
piens3 ĒK
3 ĒK apelsīnu liķieris
apelsīnu liķierisVējainā ziemas pēcpusdienā uzvāri karstu kakao ar apelsīnu liķieri un izbaudi aromātisko dzērienu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Mazā katliņā samaisa kakao pulveri ar cukuru un ūdeni. Uzliek karsēties, līdz ko kakao putriņa uzmet burbuli, pievieno pienu un maisot karsē līdz vēlamajai temperatūrai (nevāra). Noņem kakao no uguns, iemaisa liķieri un lej krūzītēs.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.