Karstās ievārījummaizes franču gaumē
Foto: Shutterstock
4.5556 9
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
10 šķēles
1 gab.
pēc garšas

Ātri pagatavojama karstā uzkoda, par ko bērni vienmēr būs sajūsmā. Un, ne tikai bērni...

Sagrieztai baltmaizei nogriež garozu.

Vienu šķēli pārziež ar ievārījumu, otru uzliek virsū, apmērcē sakultā olā ar pienu, apviļā rīvmaizē, liek sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm dzeltenbrūnas.

Pasniedz ar augļu vai ogu mērci.


Iesūtīja:
XP

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form