Karstās siermaizītes ar tunci un tomātiem
Foto: Shutterstock
2.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 ciabatas šķēles
ciabatas šķēles
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
100 g
100 g siers
siers
1
1 bundžiņa tunča savā sulā
bundžiņa tunča savā sulā
2
2 tomāti
tomāti
 
bazilika lapiņas
bazilika lapiņas
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Karstās uzkodas
  • Picas un karstmaizes
  • Karstās siermaizes ierasts papildināt ar gaļas vai desas šķēli, bet šoreiz iesakām rīkoties citādi, pievienojot karstmaizēm konservētu tunci, lai, kombinācijā ar sulīgu tomātu un ņipro baziliku, baudītu maltīti Itālijas noskaņās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā.

    Sieru sarīvē. Tuncim nolej šķidrumu. Tomātus un baziliku sasmalcina.

    Eļļu nelielā bļodiņā samaisa ar nomizotiem, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem. Ieziež maizes šķēles ar ķiploku eļļu, liek uz restītes un cep 2-3 minūtes, līdz tās ir skaisti zeltainas.

    Maizītes apgriež, liek uz tām sieru un tunci, cep vēl pāris minūtes, līdz siers izkusis.

    Izņem no krāsns, liek uz maizītēm tomātus un baziliku. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form