Kūpināta laša uzkoda ar sēnēm
Foto: Publicitātes foto
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vai atceries, kā garšo saldais, biezais un mīkstais cepums – pumperniķelis? Izrādās, tas lieliski saskanēs ar kūpinātu lasi, ja vien prasmīgi pagatavosi. Īpaši Tasty.lv restorāna Kaļķu Vārti pavārs Haralds Saušs radījis uzkodu, kas lieliski piestāvēs ballītei ar reibinošiem dzērieniem, piemēram, degvīnu. "Neparastu garšu meklētājiem degvīns kopā ar izteiksmīgo kūpinājumu un rapsi neliks vilties," norāda Haralds.

Pumperniķeli sadrupina un tam paspilgtina garšu ar rapšu eļļas un sāls palīdzību, sastāvdaļas viegli apmaisot.

Katlā lej baltvīna etiķi, pieber cukuru un sāli. Šo karsto marinādi pārlej pāri kokpūkainēm un ļauj atdzist.

Uz šķīvja ber pumperniķeli, tajā "iesēdina" kūpināto lasi, dekorē ar kokpūkainēm un pasniedz. Prozit!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form