Biešu salāti ar valriekstiem
Foto: Shutterstock
2.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g vārītas bietes
vārītas bietes
2
2 tomāti
tomāti
4
4 žāvētas melnās plūmes
žāvētas melnās plūmes
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK valrieksti
valrieksti
4 ĒK
4 ĒK laima sula
laima sula
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Biešu salāti
  • Karstie salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Karstie biešu salāti – ziemas sezonas "aukstajam" galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bietes sarīvē uz rupjās rīves vai sagriež skaidiņās.

    Tomātus blanšē, noņem miziņu un sagriež daiviņās. Melnās plūmes sasmalcina. Ķiploka daiviņu notīra un sasmalcina, tad apcep sakarsētā eļļā.

    Pievieno bietes, tomātus, melnās plūmes un maisot karsē piecas minūtes. Pievieno cukuru, sāli, maltus melnos piparus un pārrasina laima sulu.

    Salātus liek uz šķīvja un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form