Biešu salāti ar valriekstiem
Foto: Shutterstock
2.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Karstie biešu salāti – ziemas sezonas "aukstajam" galdam.

Bietes sarīvē uz rupjās rīves vai sagriež skaidiņās.

Tomātus blanšē, noņem miziņu un sagriež daiviņās. Melnās plūmes sasmalcina. Ķiploka daiviņu notīra un sasmalcina, tad apcep sakarsētā eļļā.

Pievieno bietes, tomātus, melnās plūmes un maisot karsē piecas minūtes. Pievieno cukuru, sāli, maltus melnos piparus un pārrasina laima sulu.

Salātus liek uz šķīvja un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form