Karstie rīsu salāti
Foto: Shutterstock
4.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze rīsi
rīsi
2
2 burkāni
burkāni
1
1 tomāts
tomāts
1
1 baklažāns (mazs)
baklažāns (mazs)
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Karstie salāti
  • Sautējumi
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Karstie rīsu salāti sātīgām pusdienām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus nomazgā, nosusina un sviestā apcep. Liek nelielā katlā, pievieno ūdeni, sāli un uz mazas uguns vāra 15 minūtes.

    Burkānus nomizo, sagriež salmiņos vai sarīvē.

    Tomātus un baklažānus sagriež ripiņās. Nedaudz apcep sviestā.

    Rīsus un dārzeņus liek nelielā traukā un sautē 20 minūtes, līdz gatavi.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form