Foto: Shutterstock
Karstie rīsu salāti sātīgām pusdienām.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 glāzerīsi2 burkāni1 tomāts1 baklažāns (mazs)2 ĒKeļļa sāls

Sagatavošana

1

Rīsus nomazgā, nosusina un sviestā apcep. Liek nelielā katlā, pievieno ūdeni, sāli un uz mazas uguns vāra 15 minūtes.

2

Burkānus nomizo, sagriež salmiņos vai sarīvē.

3

Tomātus un baklažānus sagriež ripiņās. Nedaudz apcep sviestā.

4

Rīsus un dārzeņus liek nelielā traukā un sautē 20 minūtes, līdz gatavi.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!