Karstie vistas salāti ar rīsiem
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g rīsi
rīsi
250 g
250 g vistas fileja
vistas fileja
1
1 burkāns
burkāns
1
1 tomāts
tomāts
1
1 gurķis
gurķis
 
vistas buljons
vistas buljons
1
1 sīpols
sīpols
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
 
pētersīļi
pētersīļi
 
seleriju zaļumi
seleriju zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Ikdienas maltītei
  • Karstie salāti
  • Rīsu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Rīsu - vistas salāti kārtīgām pusdienām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus nedaudz apcep eļļā, liek katliņā un kopā ar vistas buljonu vai ūdeni vāra.

    Visus dārzeņus smalki sagriež, apcep uz pannas.

    Dārzeņus ar rīsiem un gaļu liek uz pannas un sautē 15 minūtes, līdz gatavs.

    Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form