
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. Siera "Maiziņš"
Siera "Maiziņš" sviests
sviests1 šķēle
1 šķēle Čedaras siers
Čedaras siers1 šķēle
1 šķēle mocarella
mocarella1 šķēle
1 šķēle gorgonzola
gorgonzola1 šķēle
1 šķēle Edamas siers
Edamas siersKārdinošas četru sieru karstmaizes recepti piedāvā "Latvijas Maiznieks" sadarbībā ar ēdienu stilisti, grāmatu autori un pavāri Lindu Vilmansoni-Virbuli.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Maizītes no abām pusēm apziež ar sviestu, sierus sagriež šķēlītēs.
Visus sierus – Čedaras, mocarellas, Edamas un zilo gorgonzolas – pamīšus liek starp maizītēm un cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, līdz sieri izkusuši.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.