Karstmaizes ar četriem sieriem
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. Siera "Maiziņš"
Siera "Maiziņš"
 
sviests
sviests
1 šķēle
1 šķēle Čedaras siers
Čedaras siers
1 šķēle
1 šķēle mocarella
mocarella
1 šķēle
1 šķēle gorgonzola
gorgonzola
1 šķēle
1 šķēle Edamas siers
Edamas siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Karstās uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Kārdinošas četru sieru karstmaizes recepti piedāvā "Latvijas Maiznieks" sadarbībā ar ēdienu stilisti, grāmatu autori un pavāri Lindu Vilmansoni-Virbuli.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maizītes no abām pusēm apziež ar sviestu, sierus sagriež šķēlītēs.

    Visus sierus – Čedaras, mocarellas, Edamas un zilo gorgonzolas – pamīšus liek starp maizītēm un cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, līdz sieri izkusuši.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form