Foto: Shutterstock
Darba vairāk, nekā ar parastām siermaizēm, toties kāds rezultāts!
90Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlesbaltmaize2 gab.sīpoli4 gab.saldie pipari (lieli)0.5 gab.citrona sula1 ĒKtomātu pasta0.5 ĒKmalti sarkanie pipari cukurs naža galspipari4 šķēlessiers1 ĒKaugu eļļa

Sagatavošana

1

Sīpolus, saldos piparus sagriež ripiņās, sautē augu eļļā, līdz mīksti.

2

Marinādi no citrona sulas, tomātu biezeņa, cukura, sāls, pipariem un sautētos sīpolus un piparus atstāj marinādē pa nakti.

3

Apgrauzdē baltmaizes šķēles, pirms pasniegšanas uzliek marinētos piparus un sīpolus, virsū siera šķēlīti.

4

Sendvičus sasildītā cepeškrāsnī mazliet apcep, tikko siers sāk kust.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!