Kārtainais kartupeļu sacepums
Foto: Shutterstock
4.0000 4
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ikdienai un svētku reizei - kārtainais kartupeļu sacepums.

Kartupeļus nomizo, novāra, sagriež ripiņās, pārkaisa sāli un maltus melnos piparus.

Cepamo veidni ieziež ar sviestu. Kartupeļus izliek vienā kārtā. Pārliek sviesta piciņas, pārkaisa rīvētu sieru un pārlej skābu krējumu.
Atkal liek kārtu kartupeļu, sviesta piciņas, rīvētu sieru un skābu krējumu.

Kārtas liek tik, cik daudz kartupeļu sanāk.

Virsējā kārta ir kartupeļi, kurus pārlej ar skābu krējumu un pārkaisa dilles.

Liek cepties 180-200*C ~ 30-40 minūtes.

Cepamai veidnei var likt vāku un var nelikt, es neliku un man nedaudz apcepās brūngans.

Iesūtīja: Kripatiņa

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form