
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g kārtainā mīkla
kārtainā mīkla3 gab.
3 gab. hurma
hurma150 g
150 g biezpiens
biezpiens1 gab.
1 gab. olas baltums
olas baltums60 ml
60 ml saldais krējums
saldais krējums cukurs
cukurs pūdercukurs
pūdercukursGardas kārtainās maizītes ar hurmu un biezpiena krēmu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Mīklu sagriez 10x18 cm gabaliņos. Apmalītēm mīklu sagriež 1 cm platumā, garumi 10 cm un 18 cm. Lielā mīklas gabaliņa malas 1 cm platumā apziež ar olu baltumu un uzlipina apmales. Apmales var iegriezt, lai smukāk.
Biezpienu sablanderē ar cukuru un saldo krējumu un pilda mīklas "groziņos". Hurmu sagriež daiviņās un liek pa virsu biezpiena pildījumam.
Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C, līdz biezpiena masa apcepusies un mīkla zeltaina.
Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Alvīne
Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu
Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.