Kārtainās mīklas konusi ar putukrējuma pildījumu
Foto: Veronika Ļevša
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lai pagatavotu šīs kārdinošus kārtainās mīklas konusus ar gaisīgu putukrējuma pildījumu, tev būs nepieciešamas tikai pāris sastāvdaļas. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

No folija taisa konusus, saliekot foliju vairākās kārtās.

Kārtainās mīklas konusi ar putukrējuma pildījumu
Foto: Veronika Ļevša

Atlaidinātu kārtaino mīklu gareniski sagriež aptuveni 3 cm platās sloksnēs. Sloksnes uztin uz folija veidnēm spirāles veidā, veidojot konusu formu.

Kārtainās mīklas konusi ar putukrējuma pildījumu
Foto: Veronika Ļevša

Pārziež mīklas konusus ar sakultu olu un cep, līdz tās zeltaini brūnas.

Izņem no krāsns, atdzesē, uzmanīgi atdala no folija veidnēm.

Sakuļ saldo krējumu ar cukuru stingrās putās, tad ar konditorejas maisiņa palīdzību pilda konusos.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form