Kanēļa un ābolu spirgtais aromāts piepilda virtuvi. Silta un mājīga noskaņa ieskauj telpu. Garšīgie un pavisam ātri pagatavojamie pīrādziņi atgādina bērnības ciemošanos lauku mājās pie omes, kad bērni sastājās ap galdu, gaidīdami gardumu. Recepti iesaka Ieva savā "Instagram" kontā "ievas_receptes". Šādā veidā var gatavot citus pīrādziņus, piemēram, ierullējot tajos sieru vai cīsiņus.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 gab.skābi āboli1 gab.paciņa bezrauga kārtainās mīklas1 gab.ola3 ĒKcukurs pēc garšaskanēllis

Sagatavošana

1

Katru ābolu sagriez 8 daļās.

2

Sagrieztos ābolus pārkaisi ar pusi cukura un kanēli.

3

Katru mīklas plāksni sagriez četros trijstūros.

4

Ieritini tajā ābolu daiviņu.

5

Liec uz cepamā papīra, uz plāts.

6

Pārsmērē sakultu olu.

7

Pārkaisi ar cukura-kanēļa maisījumu.

8

Liec 200 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī.

9

Cep 20 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!