Saldās trubiņas
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g kārtainā mīkla
kārtainā mīkla
150 ml
150 ml saldais krējums
saldais krējums
 
cukurs
cukurs
3-4 ĒK
3-4 ĒK ievārījums
ievārījums
Piederumi:
 
trubiņu konusa formiņas
trubiņu konusa formiņas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Kraukšķīgas un kārdinošas kārtainās mīklas trubiņas ar putukrējuma pildījuma. Nelielam skābumiņam trubiņās ieziež arī kādu ogu ievārījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kārtaino mīklu atlaidina, ja tā saldēta, un izrullē lielā taisnstūrī, kas ir vismaz 40 cm garš un 16 cm plats. Mīklu sagriež aptuveni 2 cm biezās strēmelītēs. Pēc tam katru strēmelīti uzmanīgi samitrina ar aukstu ūdeni un aptin trubiņas formai, lai tā stingri turētos. No mīklas daudzuma jāsanāk vismaz 8 trubiņām.

    Kad visas trubiņas satītas, tās apviļā cukurā, saliek uz cepešplāts un liek cepeškrāsnī cepties 200°C. Cep 20 minūtes, līdz tās zeltainas. Tad izņem no krāsns un atdzesē.

    Kamēr trubiņas dziest, saputo saldo krējumu ar cukuru, bet tā, lai putukrējums nebūtu pārāk salds.

    No atdzisušajām trubiņām izņem formiņas un ieziež tajās ievārījumu. Tad ar konditorejas tūtas palīdzību trubiņās iespiež putukrējumu un pasniedz. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form