Foto: Shutterstock
Ļoti gardā ābolu plātsmaize ar saldo krējumu no kārtainās rauga mīklas. Nu vienkārši dievīga - mums bija ciemiņi - noēdās tā, ka paspēju tikai gabaliņu pagaršot.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

saldēta kārtainā rauga mīkla āboli saldais krējums cukurs kanēlis

Sagatavošana

1

Mīklu no sākuma atlaidināju kā rakstīts uz paciņas, tad saliku virsū ābolu šķēlītes un atstāju siltumā uz minūtēm 30-40, tad cepeškrāsnī iekšā, kā rakstīts uz paciņas.

2

Pirms cepšanas pēdējām 5 minūtēm uzlēju virsū saldo krējumu uz āboliem, protams. cukurs un kanēlis pats par sevi.

Iesūtīja: kappa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!