Foto: Shutterstock
Kārtainie salāti no svaigiem šampinjoniem un dārzeņiem.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
250 gšampinjoni3 gab.burkāni2 gab.redīsi2 gab.sīpoli1 gab.lapu salāti1 gab.dzeltena paprika1 gab.sarkana paprika1 gab.marinēta vai vārīta biete etiķa mērce

Sagatavošana

1

Ripiņās sagriež burkānus, redīsus un sīpolus. Sarkano bieti sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

2

Papriku sagriež stienīšos, lapu salātus smalki saplucina.

3

Šampinjonus sagriež plānās ripiņās.

4

Kārtām liek stikla salātu traukā, pēc savas gaumes kombinējot krāsas.

5

Pārlej ar etiķa mērci un rotā ar svaigiem zaļumiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!