Jaunas vēsmas uz svētku galda – salātu kārtojums ar sieru, vistu un sēnēm. Sastāvdaļu daudzums ir norādīts aptuvens, jo tas ir atkarīgs no trauka lieluma. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 vārīti kartupeļi2 vārīti burkāni8 vārīti vistas stilbiņi5 vārītas olas300 gmarinēti šampinjoni200 gsiers, sarīvēts pēc garšasmajonēze pēc garšassāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Traukā kārtām liek:

2
  • Sarīvētus burkānus;
  • Sarīvētus kartupeļus, ko pārkaisa ar sāli, pipariem un pārslaka ar majonēzi;
  • Vistas gaļu, ko pārslaka ar majonēzi;
  • Gabaliņos sagrieztas sēnes;
  • Rīvētas olas, ko pārkaisa ar sāli un pārslaka ar majonēzi;
  • Rīvētu sieru.
3

Salātus liek ledusskapī un ļauj tiem vismaz stundu savilkties.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!