Tasty
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g kartupeļi
kartupeļi
0.5 glāze
0.5 glāze olīveļļa
olīveļļa
3 ĒK
3 ĒK sasmalcināti pētersīļu zaļumi
sasmalcināti pētersīļu zaļumi
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kartupeļi ar olīveļļu un pētersīļiem ikdienas vakariņu vai pusdienu galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus nomizo un sagriež gabalos pēc izvēles, mazus kartupelīšus var pat negriezt.

    Kartupeļus pārlej ar ūdeni, vāra līdz gatavi, tad nolej ūdeni un saliek bļodā, kurā pasniegs ēdienu.

    Trauciņā sajauc pētersīļus, izspiestu ķiplokus, piparus un eļļu, visu sakuļ un pārlej kartupeļiem.

    Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form