
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g kartupeļi
kartupeļi0.5 glāze
0.5 glāze olīveļļa
olīveļļa3 ĒK
3 ĒK sasmalcināti pētersīļu zaļumi
sasmalcināti pētersīļu zaļumi3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipariKartupeļi ar olīveļļu un pētersīļiem ikdienas vakariņu vai pusdienu galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kartupeļus nomizo un sagriež gabalos pēc izvēles, mazus kartupelīšus var pat negriezt.
Kartupeļus pārlej ar ūdeni, vāra līdz gatavi, tad nolej ūdeni un saliek bļodā, kurā pasniegs ēdienu.
Trauciņā sajauc pētersīļus, izspiestu ķiplokus, piparus un eļļu, visu sakuļ un pārlej kartupeļiem.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.