Foto: Shutterstock
Kartupeļu biezeņa - sēņu sacepums kārtīgai pusdienu maltīte.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgkartupeļi1 glāzepiens1 gab.ola500 gvārītas vai sālītas sēnes2 gab.sīpoli100 gžāvēts speķis

Sagatavošana

1

Pagatavo kartupeļu biezeni ar pienu un olu.

2

Sēnes sacep ar speķi un sīpoliem.

3

Kartupeļu biezeni sadala divās daļās. Ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek biezeņa kārtu, virsū – sagatavotās sēnes. Pārklāj ar atlikušo biezeni.

4

Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes. Pasniedz ar krējumu.

Iesūtīja: Veldre

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!