60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgkartupeļi1 glāzepiens1 gab.ola500 gvārītas vai sālītas sēnes2 gab.sīpoli100 gžāvēts speķis
Sagatavošana
1
Pagatavo kartupeļu biezeni ar pienu un olu.
2
Sēnes sacep ar speķi un sīpoliem.
3
Kartupeļu biezeni sadala divās daļās. Ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek biezeņa kārtu, virsū – sagatavotās sēnes. Pārklāj ar atlikušo biezeni.
4
Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes. Pasniedz ar krējumu.
Iesūtīja: Veldre
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit