Foto: Shutterstock
Kartupeļu biezenis ar parmezāna sieru gardai piedevai vai tāpat vien.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 kgkartupeļi (vārīti bez mizas)100 gparmezāna siers golīveļļa sāls

Sagatavošana

1

Nomizo un novāra kartupeļus, tad tos saspaida ar dakšiņu vai sastampā vienmērīgā masā.

2

Pievieno olīveļļu un kārtīgi apmaisa. Iegūtajai masai pievieno pusi no sarīvētā parmezāna siera. Atkal kārtīgi izmaisa.

3

Pa virsu uzpilina pāris piles olīveļļas un uz ber atlikušo parmezāna sieru. Nemaisa un liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos uz 5 minūtēm.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!