Kartupeļu-biezpiena plācenīši no pavārgrāmatas 'Latviešu ēdieni'
Foto: Čība gatavo
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
240 g
240 g biezpiens
biezpiens
200 g
200 g vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
1
1 ola
ola
30 g
30 g kviešu milti
kviešu milti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
tauki vai eļļa cepšanai
tauki vai eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Karstās uzkodas
  • Kartupeļu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Lieliska ideja, kā izmantot no iepriekšējās maltītes pāri palikušos kartupeļus vai kartupeļu biezputru. Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta "Čība gatavo" autore Sanda Seļezņova.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienam pievieno samaltus kartupeļus, olu, sāli un miltus. Visu kārtīgi samaisa.

    No masas veido apaļi plakanus plācenīšus, liek uz pannas sakarsētās taukvielās cepties no abām pusēm brūnganus.

    Pasniedz ar skābo krējumu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form