Kartupeļu-biezpiena plācenīši no pavārgrāmatas 'Latviešu ēdieni'
Foto: Čība gatavo
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lieliska ideja, kā izmantot no iepriekšējās maltītes pāri palikušos kartupeļus vai kartupeļu biezputru. Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta "Čība gatavo" autore Sanda Seļezņova.

Biezpienam pievieno samaltus kartupeļus, olu, sāli un miltus. Visu kārtīgi samaisa.

No masas veido apaļi plakanus plācenīšus, liek uz pannas sakarsētās taukvielās cepties no abām pusēm brūnganus.

Pasniedz ar skābo krējumu.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form