Kartupeļu biezputra ar cauraudzīti
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kartupeļi
kartupeļi
4
4 šķēles cauraudzis speķis
šķēles cauraudzis speķis
2
2 sīpoli
sīpoli
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
100 ml
100 ml piens
piens
100 ml
100 ml skābs krējums
skābs krējums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kartupeļu biezputra ar cauraudzīti – baudi ar marinētiem gurķiem, kefīru.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra nomizotus kartupeļus, kamēr tie vārās, uz pannas sacep smalki sagrieztu cauraugušo speķīti un sīpolus, pēc garšas pieliek sāli un piparus.

    Kad kartupeļi gatavi, samīca tos un pieliek sacepto speķi ar visiem tauciņiem, mazliet pienu, skābu krējumu, ja vajag vēl sāli.

    Riktīgi samaisa, bet nevajag putot kā parasto kartupeļu biezeni.

    Iesūtīja: Pusdienziede

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form