Foto: Shutterstock
Kartupeļu, maltās gaļas un tomātu sacepums – sātīgai pusdienu vai vakariņu maltītei.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļu biezputra700 gmaltā gaļa2 sīpoli pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšassāls4 tomāti siers majonēze skābs krējums

Sagatavošana

1

Laicīgi sagatavo kartupeļu biezputru un uz pannas apcep malto gaļu ar sīpoliem, pievienojot arī sāli un piparus.

2

Cepamā veidnē liek kārtu ar kartupeļu biezputru, tad kārtu ar saceptu malto gaļu ar sīpoliem, bet tad šķēlēs sagrieztus tomātus.

3

Tad liek vēl vienu kārtu ar kartupeļu biezputru.

4

Virsū uzliek sarīvētu sieru, kas sajaukts ar majonēzi un krējumu. Beigās var dekoram uzlikt arī kādu šķēlīti tomātu.

5

Cep cepeškrāsnī 180°C, līdz virsiņa paliek zeltaini brūna (apmēram stundu vai mazāk, ja krāsns labi uzkarsusi).

Iesūtīja: Lacoste

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!