Kartupeļu biezputras un maltās gaļas sacepums
Foto: Shutterstock
3.6667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kartupeļu, maltās gaļas un tomātu sacepums – sātīgai pusdienu vai vakariņu maltītei.

Laicīgi sagatavo kartupeļu biezputru un uz pannas apcep malto gaļu ar sīpoliem, pievienojot arī sāli un piparus.

Cepamā veidnē liek kārtu ar kartupeļu biezputru, tad kārtu ar saceptu malto gaļu ar sīpoliem, bet tad šķēlēs sagrieztus tomātus.

Tad liek vēl vienu kārtu ar kartupeļu biezputru.

Virsū uzliek sarīvētu sieru, kas sajaukts ar majonēzi un krējumu. Beigās var dekoram uzlikt arī kādu šķēlīti tomātu.

Cep cepeškrāsnī 180°C, līdz virsiņa paliek zeltaini brūna (apmēram stundu vai mazāk, ja krāsns labi uzkarsusi).

Iesūtīja: Lacoste

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form