Kartupeļu biezputras un maltās gaļas sacepums
Foto: Shutterstock
3.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sātīgām pusdienām vai vakariņām - kartupeļu un maltās gaļas sacepums.

Izvāra kartupeļus, sataisa biezenī, var pielikt nedaudz sāli.

Malto gaļu apcep uz pannas. Tad cepamo veidni ietauko un liek vienu kārtu pusi no kartupeļu biezeņa, otru kārtu sacepto malto gaļu, nākamajā kārtā liek tomātus, kas ir sagriezi šķēlītēs un pa virsu otru pusi kartupeļu biezeņa. Virsū var uzbērt sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī cepties 190 grādos, līdz virspuse paliek viegli brūna. Gatavs!

Pie maltās gaļas var piecept klāt sīpolus (ja bērns tādus jau ēd).

Iesūtīja: Lacoste

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form