6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 kartupeļi1 kālis0.5 glāzepiens1 ĒKsviests pēc garšassāls cīsiņi un melnās olīvas dekoram
Sagatavošana
1
Kartupeļus un kāļus nomizo, nomazgā, sagriež gabaliņos, novāra sālītā ūdenī. Kad dārzeņi ir gatavi, ūdeni nolej. Biezeņa pagatavošanai ik reizi vari izmantot citus dārzeņus, piemēram, kāli aizstājot ar burkānu, gabaliņu ķirbja vai selerijas sakni.
2
Novārītajiem dārzeņiem pievieno karstu pienu, sviestu, sāli pēc garšas un visu samīca biezenī, lai nebūtu veselu gabaliņu.
3
Dekorē ar cīsiņu šķēlītēm un olīvām, veidojot "ezīti".
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit