Kartupeļu, maltās gaļas un kausētā siera sacepums
Foto: Shutterstock
4.5714 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
7-8 gab.
2 gab.
2 gab.
130 g
pēc garšas
pēc garšas

Sātīgai maltītei ikdienā vai svētkos – kartupeļu, maltās gaļas un kausētā siera sacepums.

Novāra ar mizu kartupeļus, nomizo.Uz pannas sacep malto gaļu ar sīpolu, tomātu, sāli, pipariem.

Liek karstumizturīgajā traukā kārtu šķēlītēs sagrieztu kartupeļu, kurus apsmērē ar kausēto sieru, vēl drusku kartupeļus, sacepto malto gaļu, vēlreiz kartupeļus (ne pārāk biezās kārtās).

Virsū uzkaisa nedaudz rīvēta siera, saldo krējumu. Liek krāsnī iekšā uz 10–15 minūtēm, līdz siers izkūst un ir zeltains.

Padoms: kausēto sieru var arī nelikt. Bet vārīto kartupeļu vietā var likt kartupeļu biezputru.

Iesūtīja: Beka

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form