Foto: Shutterstock
Kartupeļu - maltās gaļas un sviesta sacepums, lai mājinieki brangi ēduši.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi sāls sīpoli maltā gaļa sviests

Sagatavošana

1

Liek karsēties cepeškrāsni uz 175°C. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Piemet sāli, liek cepešpannā uz cepamā papīra, apmēram 1-1,5 cm biezumā.

2

Pannā karstās taukvielās apcep sīpolus un gaļu, kas sajaukta ar garšvielām, liek kārtā pāri kartupeļiem, ar dakšu, viegli cilājot, visu samaisa.

3

Virsējā kārtā atkal liek rīvētos kartupeļus. Uzliek sviesta piciņas un liek cepties, līdz kartupeļi gatavi un zeltaini.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!