Pēdējā darba nedēļas dienā pagatavo sātīgu omleti ar dārzeņiem, tunci un sieru. Tā dos spēku visai dienai! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.liels vārīts kartupelis8 gab.olas200 gfetas siers425 gtuncis savā sulā20 gsviests lociņi SALĀTIEM:200 gķiršu tomāti baziliks1 gab.ķiploka daiviņa1 ĒKolīveļļa smalki sarīvēta citrona miziņa sula no 1 citrona

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200˚C.

2

Bļodā samaisa olu, pusi no fetas siera, tunča konservus, sīpolu un sagrieztu kartupeli, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

3

Uz vidēji lielas liesmas ugunsizturīgā traukā izkausē sviestu. Ātri un vienmērīgi ielej olu un dārzeņu maisījumu un cep 30 sekundes. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep 12-15 minūtes.

4

Pagatavo salātus, sagriežot visas sastāvdaļas, pievieno sāli un piparus.

5

Tomātu salātus un atlikušo fetas sieru uzliek virsū omletei un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!