Kartupeļu omlete ar tunci un fetas sieru
Foto: Shutterstock
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. liels vārīts kartupelis
liels vārīts kartupelis
8 gab.
8 gab. olas
olas
200 g
200 g fetas siers
fetas siers
425 g
425 g tuncis savā sulā
tuncis savā sulā
20 g
20 g sviests
sviests
 
lociņi
lociņi
Salātiem:
200 g
200 g ķiršu tomāti
ķiršu tomāti
 
baziliks
baziliks
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
 
smalki sarīvēta citrona miziņa
smalki sarīvēta citrona miziņa
 
sula no 1 citrona
sula no 1 citrona
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Pēdējā darba nedēļas dienā pagatavo sātīgu omleti ar dārzeņiem, tunci un sieru. Tā dos spēku visai dienai! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200˚C.

    Bļodā samaisa olu, pusi no fetas siera, tunča konservus, sīpolu un sagrieztu kartupeli, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

    Uz vidēji lielas liesmas ugunsizturīgā traukā izkausē sviestu. Ātri un vienmērīgi ielej olu un dārzeņu maisījumu un cep 30 sekundes. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep 12-15 minūtes.

    Pagatavo salātus, sagriežot visas sastāvdaļas, pievieno sāli un piparus.

    Tomātu salātus un atlikušo fetas sieru uzliek virsū omletei un pasniedz.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.