
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. liels vārīts kartupelis
liels vārīts kartupelis8 gab.
8 gab. olas
olas200 g
200 g fetas siers
fetas siers425 g
425 g tuncis savā sulā
tuncis savā sulā20 g
20 g sviests
sviests lociņi
lociņiSalātiem:
200 g
200 g ķiršu tomāti
ķiršu tomāti baziliks
baziliks1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa smalki sarīvēta citrona miziņa
smalki sarīvēta citrona miziņa sula no 1 citrona
sula no 1 citronaPēdējā darba nedēļas dienā pagatavo sātīgu omleti ar dārzeņiem, tunci un sieru. Tā dos spēku visai dienai! Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200˚C.
Bļodā samaisa olu, pusi no fetas siera, tunča konservus, sīpolu un sagrieztu kartupeli, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Uz vidēji lielas liesmas ugunsizturīgā traukā izkausē sviestu. Ātri un vienmērīgi ielej olu un dārzeņu maisījumu un cep 30 sekundes. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep 12-15 minūtes.
Pagatavo salātus, sagriežot visas sastāvdaļas, pievieno sāli un piparus.
Tomātu salātus un atlikušo fetas sieru uzliek virsū omletei un pasniedz.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.