Kartupeļu pankūkas ar auzu pārslām
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardās kartupeļu pankūkas ar auzu pārslām - brokastīm, launagam vai piedevām.

Sarīvējam kartupeļus (jo smalkāka rīve jo gardāk būs) ~2/5 masas.

Uzbriedinām auzu pārslas (vienkārši aplejam ar karstu ūdeni un atstājam lai uzbriest) ~3/5 masas.

Smalki sagriežam mazītiņu sīpoliņu.

Visu šito maisām kopā, pieberam sāli, samaisām un cepam eļļā kā parastas kartupeļu pankūkas (ja nu jūk laukā tad var piebērt arī nedaudz kartupeļu cietes).

Iesūtīja: VĒSĪTE

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form