Foto: Shutterstock
Kartupeļu pankūkas ar malto gaļu pasniedz ar skābu krējumu.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gkartupeļu biezenis1 gab.ola1 TKmilti2 TKeļļa maltā gaļa rīvmaize

Sagatavošana

1

Kartupeļus novāra un ar stampiņu saspaida. Biezenim pievieno olu, sāli un piparus. Kartupeļu biezeni sajauc ar malto gaļu.

2

Trauciņā sajauc miltus ar rīvmaizi. No kartupeļu biezeņa un maltās gaļas masas veido pabiezus plācenīšus. Tos apviļā rīvmaizē, miltos un cep pannā, lielā daudzumā sakarsētas eļļas.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!