60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gkartupeļu biezenis1 gab.ola1 TKmilti2 TKeļļa maltā gaļa rīvmaize
Sagatavošana
1
Kartupeļus novāra un ar stampiņu saspaida. Biezenim pievieno olu, sāli un piparus. Kartupeļu biezeni sajauc ar malto gaļu.
2
Trauciņā sajauc miltus ar rīvmaizi. No kartupeļu biezeņa un maltās gaļas masas veido pabiezus plācenīšus. Tos apviļā rīvmaizē, miltos un cep pannā, lielā daudzumā sakarsētas eļļas.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit