Kartupeļu pankūkas
Foto: iStock
4.0000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ko pagatavot vakariņās pēc darba, lai viss vakars nebūtu jāpavada pie plīts un varētu veltīt laiku ģimenei? Šīs kartupeļu pankūkas var izcept 20 minūtēs, turklāt recepte ir tik vienkārša, ka būs pa spēkam arī iesācējiem.

Kartupeļus nomazgā, nomizo un smalki sarīvē.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Papriku sagriež mazos gabaliņos, iemaisa kartupeļos un pievieno sieru.

Olas sakuļ un piejauc kartupeļu masai, pievieno mīklai miltus, sāli un piparus. Visu samaisa un sakarsētā pannā cep nelielas pankūciņas.

Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem. Lai labi garšo!

"Tasty.lv" iesaka: gards papildinājums kartupeļu pankūkām ir mazsālīts lasis. Noteikti izmēģini!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form