45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi sēnes žāvēta gaļa vai desa sīpoli tomāti gurķi siers kečups olas pipari sāls
Sagatavošana
1
Nomizo kartupeļus un sarīvē, pievieno trīs olas, sāli un piparus visu samaisa.
2
Uzkarsē pannu (ar augstām malām) un visu masu ieliek, vienmērīgi izliekot pa visu pannu. Cep uz lēnas uguns līdz gatavs.
3
Sagriež smalki sīpolu, šampinjonus, gaļu strēmelēs, tomātu šķēlēs, sarīvē sieru. Apcepto pusi apgriež un liek virsū sīpolus, šampinjonus, gaļu, kečupu, sieru pārkaisa nežēlojot, pa virsu saliek tomātus. Uzliek vāku un turpina sautēt līdz siers izkusis.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit