Foto: Shutterstock
Pannā cepta kartupeļu pica ar žāvētu gaļu un sēnēm - tik garda, ka mēli var nrīt!
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi sēnes žāvēta gaļa vai desa sīpoli tomāti gurķi siers kečups olas pipari sāls

Sagatavošana

1

Nomizo kartupeļus un sarīvē, pievieno trīs olas, sāli un piparus visu samaisa.

2

Uzkarsē pannu (ar augstām malām) un visu masu ieliek, vienmērīgi izliekot pa visu pannu. Cep uz lēnas uguns līdz gatavs.

3

Sagriež smalki sīpolu, šampinjonus, gaļu strēmelēs, tomātu šķēlēs, sarīvē sieru. Apcepto pusi apgriež un liek virsū sīpolus, šampinjonus, gaļu, kečupu, sieru pārkaisa nežēlojot, pa virsu saliek tomātus. Uzliek vāku un turpina sautēt līdz siers izkusis.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!