4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kartupeļu - piena zupa vieglam launagam.

Kartupeļus nomizo, sagriež lielos gabalos, iegremdē 1l nedaudz sālītā, verdošā ūdenī un vāra līdz gatavi.

Novārījuma ūdeni nolej citā traukā. Kartupeļus samīca vai izberž caur sietu. Dzeltenumu izmaisa pienā, pievieno kartupeļu biezenim. Pievieno novārījuma ūdeni, sviestu un zupu uzvāra.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form