45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai2 glāzeskartupeļu biezputra2 ķiploka daiviņas2 ĒKskābs krējums2 olas3 ĒKrīvmaize pēc garšassāls, pipari4 šķēlesdesa pēc garšas"Bonduelle" zaļie zirnīši pēc garšassīpolloki
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar 2 karotēm krējuma un pakāpeniski pievieno 2-3 karotes eļļas, pieliek daļu sīki sasmalcināta sīpola un ķiploka daiviņas, piemaisa samaltos kartupeļus un brīdi atstāj, lai ievelkas.
2
Masai pievieno sāli, rīvmaizi, sasmalcinātu desu, lociņus, zaļos zirnīšus un visu labi samaisa.
3
No masas veido mazas kotletītes, apviļā sakultā olā un rīvmaizē, liek karstā eļļā un cep viegli brūnas.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit