Foto: Shutterstock
Cita versija par kartupeļu plācenīšiem. Izmēģini!
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

eļļa cepšanai2 glāzeskartupeļu biezputra2 ķiploka daiviņas2 ĒKskābs krējums2 olas3 ĒKrīvmaize pēc garšassāls, pipari4 šķēlesdesa pēc garšas"Bonduelle" zaļie zirnīši pēc garšassīpolloki

Sagatavošana

1

Olas sakuļ ar 2 karotēm krējuma un pakāpeniski pievieno 2-3 karotes eļļas, pieliek daļu sīki sasmalcināta sīpola un ķiploka daiviņas, piemaisa samaltos kartupeļus un brīdi atstāj, lai ievelkas.

2

Masai pievieno sāli, rīvmaizi, sasmalcinātu desu, lociņus, zaļos zirnīšus un visu labi samaisa.

3

No masas veido mazas kotletītes, apviļā sakultā olā un rīvmaizē, liek karstā eļļā un cep viegli brūnas.

Iesūtīja: Zīle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!