
Loading...
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai2 glāzes
2 glāzes kartupeļu biezputra
kartupeļu biezputra2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas2 ĒK
2 ĒK skābs krējums
skābs krējums2
2 olas
olas3 ĒK
3 ĒK rīvmaize
rīvmaize pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari4 šķēles
4 šķēles desa
desa pēc garšas
pēc garšas "Bonduelle" zaļie zirnīši
"Bonduelle" zaļie zirnīši pēc garšas
pēc garšas sīpolloki
sīpollokiCita versija par kartupeļu plācenīšiem. Izmēģini!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Olas sakuļ ar 2 karotēm krējuma un pakāpeniski pievieno 2-3 karotes eļļas, pieliek daļu sīki sasmalcināta sīpola un ķiploka daiviņas, piemaisa samaltos kartupeļus un brīdi atstāj, lai ievelkas.
Masai pievieno sāli, rīvmaizi, sasmalcinātu desu, lociņus, zaļos zirnīšus un visu labi samaisa.
No masas veido mazas kotletītes, apviļā sakultā olā un rīvmaizē, liek karstā eļļā un cep viegli brūnas.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.