Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un sēnēm
Foto: DELFI
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpaši gards gaļas un sēņu sautējums.

Sagriež kartupeļus šķēlēs ~0.5 cm un uz 5 minūtēm iemet verdošā sālsūdenī un nokāš.

Apcep sēnītes un pēc tam malto gaļu ar sīpoliem un garšvielām.

Ņem padziļu trauku un kārto kartupeļus, smalki sagrieztu svaigu kāpostu, sēnes, gaļu, tā vairākas kārtas, tad pārlej ar 0.7 l auksta ūdens, kurā iemaisītas 2 paciņas "Knorr" šampinjonu krēmzupas, uzliek vāku un cepeškrāsnī ~ uz pusotru stundu.

Labi garšo ar tomātu mērcīti, piemēram, ķiploku.

Iesūtīja: Laima

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form