Foto: Shutterstock
Kartupeļu sacepums ar sīpoliem, sēnēm un gaļu brangām pusdienām vai vakariņām.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
2 kgkartupeļi500 gcūkgaļa3 gab.sīpoli500 gmarinētas sēnes1 gab.burkāns200 gmajonēze sāls malti melnie pipari eļļa

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo un sagriež ripiņās. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Sīpolus sagriež gredzenos. Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

2

Cepamo veidni vai dziļu pannu ieziež ar eļļu, izliek ar pusi kartupeļu un pārkaisa sāli.

3

Pa virsu liek gaļu, kas iepriekš pannā apcepta ar sīpoliem, tad apceptas sēnes, burkānus un pēdējo liek kartupeļu kārtu. Pārkaisa sāli, piparus un pārlej majonēzi.

4

Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 30 – 35 minūtes 180*C.

Iesūtīja: Kariina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!