45Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
gkartupeļi (jaunie)2 gab.tomāti6 gab.olas200 gšķiņķis4 ĒKsaldais krējums lociņi25 gpētersīļi25 gdilles25 gselerijas sāls malti melnie pipari eļļa1 glāzeskābs krējums200 gkausētais siers5 gsasmalcināti zaļumi
Sagatavošana
1
Kartupeļus, ar visu mizu, novāra pusmīkstus. Nomizo, sagriež 4 daļās un nedaudz apcep eļļā.
2
Šķiņķi sagriež kubiņos, tomātu ripiņās. Zaļumus sasmalcina, samaisa un 5 ĒK zaļumus noliek maliņā.
3
Cepamo veidni ietauko ar eļļu un liek kārtām: kartupeļi, šķiņķis, tomāti un pārkaisa zaļumus. Liek sakarsētā krāsnī cepties.
4
Mērce: kausēto sieru sakuļ ar krējumu un 5 ĒK zaļumu. Sacepumu pārlej ar mērci.
Iesūtīja: daces
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit