Foto: Shutterstock
Kartupeļu sacepums kausētā siera mērcē - brangai pusdienu maltītei.
45Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
gkartupeļi (jaunie)2 gab.tomāti6 gab.olas200 gšķiņķis4 ĒKsaldais krējums lociņi25 gpētersīļi25 gdilles25 gselerijas sāls malti melnie pipari eļļa1 glāzeskābs krējums200 gkausētais siers5 gsasmalcināti zaļumi

Sagatavošana

1

Kartupeļus, ar visu mizu, novāra pusmīkstus. Nomizo, sagriež 4 daļās un nedaudz apcep eļļā.

2

Šķiņķi sagriež kubiņos, tomātu ripiņās. Zaļumus sasmalcina, samaisa un 5 ĒK zaļumus noliek maliņā.

3

Cepamo veidni ietauko ar eļļu un liek kārtām: kartupeļi, šķiņķis, tomāti un pārkaisa zaļumus. Liek sakarsētā krāsnī cepties.

4

Mērce: kausēto sieru sakuļ ar krējumu un 5 ĒK zaļumu. Sacepumu pārlej ar mērci.

Iesūtīja: daces

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!