
Šādi sagatavotus kartupeļus var pasniegt grila vakarā pie grilētas gaļas, kopīgi ar kādiem svaigajiem, zaļajiem salātiem vai pasniegt kā uzkodu dienas vidū.
Sālsūdenī novāra kartupeļus ar visām mizām, līdz tie mīksti. Tikmēr smalki sagriež lokus un plānos gredzenos sīpolu. Sagriež strēmelītēs bekonu.
Kad kartupeļi gatavi, tiem ļauj nedaudz atdzist, apmēram 15 minūtes. Pēc tam kartupeļus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos (bet ne pārāk smalkos).
Kamēr kartupeļi dziest, aukstā pannā liek bekona strēmelītes un karsē kopā ar bekonu. Kad bekons kļuvis kraukšķīgs un zeltains, pannu noņem no uguns.
Bļodiņā sajauc ābolu etiķi ar olīveļļu, pievieno melnos piparus un sāli pēc garšas, izmaisa.
Bļodā liek sagrieztos kartupeļus, pa virsu ceptās bekona šķēles, sīpolu gredzenus, uzlej mērci un uzmanīgi visu izcilā.
Pasniedz, pa virsu berot lociņus.