Kartupeļu salāti ar krēmīgu avokado mērci
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Varen gardi kartupeļu salāti. Avokado tiem piešķir krēmīgumu, zaļumi rūpējas par svaigumu, bet etiķis un sinepes - par asumiņu.

Kartupeļus kārtīgi nomazgā un novāra ar visu mizu, tad nokāš un sagriež vēlamā lieluma gabalos.

Olas novāra, noloba un sagriež daiviņās vai ripās.

Gatavo mērci, sablendējot majonēzi, krējumu un avokado mīkstumu. Pievieno mērcei sāli, piparus, etiķi, sinepes un samaisa.

Olas un kartupeļus liek traukā, pārlej ar mērci, samaisa un pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un pētersīļu zaļumiem.

Ja vēlas, var pievienot ripiņās sagrieztus marinētus gurķus vai marinētus šampinjonus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form