20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārīti kartupeļi seleriju saknes olas majonēze skābs krējums sāls pipari etiķa esence cukurs
Sagatavošana
1
Seleriju sakni sagriež smalkos stienīšos.
2
Uzvāra marinādi: 0,5 l ūdens, 1 ĒK sāls, 1 ĒK cukurs, 1 ĒK etiķa esence, pipari, smaržīgie pipari.
3
Karstā marinādē ber seleriju skaidiņas, uzvāra un atstāj, lai atdziest marinādē.
4
Kartupeļus un olas sagriež stienīšos, pieliek marinētās selerijas, sajauc ar majonēzi un mazliet krējumu.
5
Pēc garšas var pielikt sāli, piparus, mārrutkus.
6
Var pārkaisīt ar zaļumiem vai dekorēt ar āboliem un vārītiem burkāniem.
* selerijas vislabāk marinēt iepriekšējā dienā.
Iesūtīja: vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit