Foto: DELFI
Kartupeļu - seleriju salāti pēc sastāvdaļām vienkārši, lēti, bet ļoti garšīgi un ar interesantu garšu.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārīti kartupeļi seleriju saknes olas majonēze skābs krējums sāls pipari etiķa esence cukurs

Sagatavošana

1

Seleriju sakni sagriež smalkos stienīšos.

2

Uzvāra marinādi: 0,5 l ūdens, 1 ĒK sāls, 1 ĒK cukurs, 1 ĒK etiķa esence, pipari, smaržīgie pipari.

3

Karstā marinādē ber seleriju skaidiņas, uzvāra un atstāj, lai atdziest marinādē.

4

Kartupeļus un olas sagriež stienīšos, pieliek marinētās selerijas, sajauc ar majonēzi un mazliet krējumu.

5

Pēc garšas var pielikt sāli, piparus, mārrutkus.

6

Var pārkaisīt ar zaļumiem vai dekorēt ar āboliem un vārītiem burkāniem.

* selerijas vislabāk marinēt iepriekšējā dienā.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!