Kartupeļu salāti ar marinētām selerijām
Foto: DELFI
4.0000 4
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
 
seleriju saknes
seleriju saknes
 
olas
olas
 
majonēze
majonēze
 
skābs krējums
skābs krējums
Marinādei:
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
etiķa esence
etiķa esence
 
cukurs
cukurs
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Kartupeļu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Kartupeļu - seleriju salāti pēc sastāvdaļām vienkārši, lēti, bet ļoti garšīgi un ar interesantu garšu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Seleriju sakni sagriež smalkos stienīšos.

    Uzvāra marinādi: 0,5 l ūdens, 1 ĒK sāls, 1 ĒK cukurs, 1 ĒK etiķa esence, pipari, smaržīgie pipari.

    Karstā marinādē ber seleriju skaidiņas, uzvāra un atstāj, lai atdziest marinādē.

    Kartupeļus un olas sagriež stienīšos, pieliek marinētās selerijas, sajauc ar majonēzi un mazliet krējumu.

    Pēc garšas var pielikt sāli, piparus, mārrutkus.

    Var pārkaisīt ar zaļumiem vai dekorēt ar āboliem un vārītiem burkāniem.

    * selerijas vislabāk marinēt iepriekšējā dienā.

    Iesūtīja: vinčiks

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form