Foto: Publicitātes foto

Šie salāti ir īpaši ar to, ka zaļumi tajos ir izmantoti kā garšu pastiprinājums visnotaļ vienkāršam dārzenim – kartupelim. Kartupeļu salāti lieliski garšos, papildināti ar grilsieru vai citiem grila ēdieniem, piemēram, šašliku vai ceptu zivi. Recepti iesaka Rimi Gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis.

8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

800 gkartupeļi1 diļļu bunte1 sīpolloku bunte1 ĒKgraudu sinepes4 ĒKolīveļļa1 citrons pēc garšassāls1 paciņa grilsiera "Dzintars"

Sagatavošana

1

Novāra kartupeļus un atdzesē. Pēc tam sagriež sev tīkama lieluma gabaliņos.

2

Pievieno smalki sagrieztus zaļumus, sinepes un olīveļļu. Pierīvē citrona miziņu un pielej sulu pēc garšas. Ja nepieciešams, pievieno sāli.

3

Grilsieru sagriež šķēlītēs un minūti apcep no abām pusēm uz karstām grila restēm, grila pannas vai parastās pannas. Pasniedz ar salātiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!