15Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
400 gžāvēta desa1 saujalociņi6 vārīti kartupeļi2 tomāti6 sālīti gurķi3 vārītas olas200 gmajonēze200 gsiers buntīte diļļu tomāti zaļumi olīvas
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.
2
Pievieno smalki sagrieztus gurķus, tomātus, lociņus, desu un samaisa ar majonēzi.
3
Kartupeļu salātus kārto trauka vidū. Pārkaisa ar kapātām dillēm.
4
Pārber ar sieru. Dekorē ar tomātu šķēlēm, olīvām un zaļumiem.
5
Pasniedz.
Iesūtīja: krasotka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit