Foto: Privātā arhīva foto
Ne vien veldzējošas, bet arī ļoti sātīgas kartupeļu aukstās zupas recepti iesaka Linda Lindoku.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

7 vārīti kartupeļi4 vārītas olas2 garie gurķi1 diļļu bunte1 sīpolloku bunte pēc garšassāls1 ĒKKrievu sinepes2 lkefīrs1 TKUniversālā garšviela "All purpose seasoning"

Sagatavošana

1

Kartupeļus, gurķus un olas sagriež nelielos kubiņos un liek katlā.

2

Dilles un sīpollokus sasmalcina, pievieno katla saturam.

3

Pievieno arī sinepes, sāli un universālo garšvielu maisījumu.

4

Visu pārlej ar atvēsinātu kefīru, samaisa un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!