Kartupeļu un gurķu aukstā zupa ar kefīru un sinepēm
Foto: Privātā arhīva foto
3.3913 23
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ne vien veldzējošas, bet arī ļoti sātīgas kartupeļu aukstās zupas recepti iesaka Linda Lindoku.

Kartupeļus un olas sagriež nelielos kubiņos un liek katlā.

Dilles un sīpollokus sasmalcina, pievieno katla saturam.

Pievieno arī sinepes, sāli un universālo garšvielu maisījumu.

Visu pārlej ar atvēsinātu kefīru, samaisa un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form